Τώρα θα πάρω το λόγο!

anoiktipanthrax95.jpg

 

Μετά το πέρας της ανοιχτής συγκέντρωσης – συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο Ξενία, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όπου έγινε και η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Πανθρακικού, με πλησίασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Βληγορούδης, λέγοντάς μου ότι περίμενε κάποια στιγμή να ζητήσω το λόγο κι εγώ!

 

Είναι γεγονός ότι αιφνιδιάστηκα ευχάριστα από την τοποθέτησή του, γιατί ξέρω ότι οι απόψεις μου τον ενδιαφέρουν, κρίνοντας και από τις πάντα ενδιαφέρουσες κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας, ο οποίος προφανώς θα ‘θελε να είχα τοποθετηθεί εκείνη τη βραδιά, για ν’ ακούσει του τι είχα να πω!

 

Το θέμα πάντως είναι, ότι εκείνο το βράδυ ήθελα πραγματικά να μιλήσω, αλλά σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις φροντίζω πάντα να σιωπώ, γιατί πιστεύω ότι σειρά έχουν όλοι οι άλλοι και οι οποίοι δεν έχουν τις ευκαιρίες που έχω εγώ.

Υπάρχουν αρκετά «βήματα», από τα οποία μπορώ να εκφράσω τις απόψεις μου και ν’ ασκήσω την όποια κριτική μου, γνωρίζοντας ότι με διαβάζουν, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις περιμένουν να δουν του τι θα γράψω!

Σήμερα λοιπόν θα γράψω αυτά που ήθελα να πω την Πέμπτη.

 

Οι Ακαδημίες και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού!

 

Είχα αναφερθεί και παλαιότερα στο θέμα, αλλά επειδή έχω προσωπική εμπειρία και με «πονάει», θα είμαι πάρα πολύ καυστικός με μοναδικό και μόνο σκοπό, να μην ξανασυμβούν τα ευτράπελα του παρελθόντος!

Είναι γνωστό ότι ο Πανθρακικός έφτασε στο σημείο να παίξει μέχρι και στο Β’ τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, ξέρει ο Νίκος ο Μπαχαρίδης, απόρροια του ηγεμονισμού του και της αδιαλλαξίας του!

 

Οι δε συγχωνεύσεις του, ομηρικές!

 

Για πολλά χρόνια υπήρξε ο δυνάστης του τοπικού ποδοσφαίρου, μη δίνοντας την πρέπουσα σημασία στα ταλέντα του νομού, αδιαφορώντας επιδεικτικά και δίνοντας σημασία μόνο σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις παιχτών, οι οποίοι είχαν τις κατάλληλες γνωριμίες και ως συνήθως ήταν θαμώνες του καφενείου «Φίλαθλος»!

Κύριοι της ΠΑΕ, γνωρίζετε καλύτερα απ’ όλους ότι ο Πανθρακικός έχει αναπτύξει τεράστια δυναμική, η οποία στο διάβα της μπορεί να συμπαρασύρει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού, το οποίο παρεμπιπτόντως περνάει τεράστια κρίση.

 

Ο Πανθρακικός σήμερα, αποτελεί το λάδι από το καντήλι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του νομού μας!

 

Οι αλλαγές οι οποίες έχουν συντελεστεί στην εποχή μας, με τα ενδιαφέροντα των παιδιών να είναι τελείως μα τελείως διαφορετικά απ’ ότι παλαιότερα, έχουν ως αποτέλεσμα ν’ ασχολούνται πλέον ελάχιστοι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ένας λόγος λοιπόν παραπάνω, για «να σκύψει» ο Πανθρακικός στα προβλήματα του τοπικού ποδοσφαίρου, αγκαλιάζοντάς το στην κυριολεξία και με διάθεση πραγματικής προσφοράς!

Μην ξεχνάτε ποτέ σας, ότι οι ελάχιστοι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού μας, έχουνε όραμα πλέον, γιατί ο Πανθρακικός αποτελεί ισχυρότατο πλέον κίνητρο γι’ αυτούς!

 

Ο Πανθρακικός του σήμερα κύριοι, αποτελεί σκοπό ζωής για τον ερασιτέχνη Ροδοπίτη ποδοσφαιριστή!

 

Κύριοι, μην ξεχνάτε τις «ρίζες» σας και σας παρακαλώ να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος, προσωπικά πάντως δεν θα ‘θελα επί των ημερών σας να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί πραγματικά θ’ απογοητευτώ πάρα μα πάρα πολύ!

 

Υ.Γ. Σας γνωρίζω δε, ότι ευκαιρίας δοθείσης θα είμαι «κριτικός» απέναντί σας, αλλά και πάντα στο πλευρό σας! 

   

Advertisements
Explore posts in the same categories: Αθλητικά

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: