Τα πρώτα μέτρα για το Ασφαλιστικό!

koudas_paok_2103_2323_m.jpg

 

Αν και η χώρα λένε ότι ζει σε προεκλογικούς ρυθμούς, κατ’ ευφημισμό, κάποιοι άλλοι όμως συνεχίζουν να λειτουργούν σε εξοντωτικούς ρυθμούς, αναφερόμενος στις Εθνικές ομάδες του Μπάσκετ και αυτής του Ποδοσφαίρου, οι παίχτες των οποίων δίνουν τον δικό τους αγώνα κι έχοντας το μυαλό τους αλλού!

Οι προπονητές τους όμως όχι!

Οι εν λόγω κύριοι λοιπόν, ο Παναγιώτης Γιαννάκης κι ο Ότο Ρεχάγκελ, είναι κυριολεκτικά «αλλού» γιατί εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με την πολιτική και τις όποιες εξελίξεις διαδραματίζονται αυτήν τη στιγμή στην χώρα μας, ο καθένας από την πλευρά του και από τελείως διαφορετικό χώρο!

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τολμώ να πω ότι μας «πούλησε»!

Δεν υπονοώ απολύτως τίποτα, κι εξηγούμαι αμέσως. Ο «δράκος» πρέπει να ψιλοφλέρταρε με το ΠΑΣΟΚ, για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αν και στις δηλώσεις που έκανε απέκλισε μετά βδελυγμίας το γεγονός αυτό καθ’ αυτό, λέγοντας ότι έχει μυαλό μόνο για το Eurobasket του 2007. Νωρίτερα μάλλον, πρέπει να συναντήθηκε με τη Βούλα την Πατουλίδου –η καημένη στο λιβάδι ξεχασμένη– από την οποία «δασκαλεύτηκε» κι έτσι αποστασιοποιήθηκε από την όλη κατάσταση, κάνοντάς την με ελαφρά πηδηματάκια, φροντίζοντας έτσι για την υστεροφημία του!

Ο Ρεχακλής όμως κύριος με τα ούλα του!

Τίποτα και πουθενά, μη δίνοντας δικαίωμα σε κανέναν και για τίποτα, προσηλωμένος μόνο στο καθήκον του. Παρ’ όλα αυτά όμως ο κ. Ρεχάγκελ, γνωστός Νεοδημοκράτης, συναντήθηκε κρυφά με τους Αλογοσκούφη και Μαγγίνα για να συζητήσουν για το Ασφαλιστικό! Είναι γεγονός ότι ο Ρεχάγκελ είναι νοικοκύρης άνθρωπος και άτομο το οποίο προσηλώνεται με θρησκευτική ευλάβεια στον στόχο του, απολαμβάνοντας έτσι της εκτίμησης από την Κυβέρνηση και την Εκλησσία. Κατά την διάρκεια λοιπόν της συζήτησης για την επίλυση του Ασφαλιστικού, του γνωστοποίησαν τηλεφωνικά τους τραυματισμούς των Καψή και Σπυρόπουλου, οπότε ο Ρεχάγκελ χωρίς ίχνος δισταγμού, έδωσε εντολή να κληθούν αμέσως οι Ανατολάκης και Φύσσας, προκειμένου να τους αντικαταστήσουν, δείχνοντας παράλληλα στους δύο υπουργούς τον τρόπο με τον οποίο θα λυθεί το ασφαλιστικό! Οι δύο υπουργοί κατά την αποχώρησή τους από την συνάντηση, εμφανώς ικανοποιημένοι και χαμογελαστοί, ρωτήθηκαν από τον κ. Ρεχάγκελ για το αν γνωρίζουν την ηλικία του Γιώργου Κούδα……..!!!

Advertisements
Explore posts in the same categories: Σοβαρές Μαλακίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: