Ξυπνήστε γιατί έχουμε πρόβλημα!

program.jpgkilo.jpg

Γι’ αυτό χρειάζονται οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις, για να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του μέλλοντος και να δίνουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου. Όπως στην περίπτωση με το «κιλό», το οποίο ζει το προσωπικό του δράμα, έχοντας καταθλιπτικές τάσεις και χάνοντας……. βάρος! Πείτε μου, σε ποιανού κόμματος το πρόγραμμα γίνεται αναφορά στο κιλό και την παχυσαρκία, που αποτελεί μία σύγχρονη μάστιγα για τον Έλληνα και τη νεολαία μας. 

Το ΚΙΛΟ… χάνει βάρος, δεν είναι πια όπως παλιά, αδυνάτισε!

Ο 118χρονος κύλινδρος, ο οποίος αποτελεί και το παγκόσμιο πρωτότυπο μέτρησης της μάζας, χάνει μυστηριωδώς βάρος. Ο φυσικός Ρίτσαρντ Ντέιβις του Διεθνούς Γραφείου Βαρών και Μετρήσεων στις Σέβρες της Γαλλίας, ανέφερε απώλεια 50 μικρογραμμαρίων του πρωτότυπου σε σχέση με τα δεκάδες αντίγραφά του στον κόσμο. «Το μυστήριο είναι ότι όλα είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό και φυλάσσονται υπό ίδιες συνθήκες» σχολίασε ο Ντέιβις, ενώ είπε ότι ακόμη δεν υπάρχει κάποια βάσιμη υπόθεση για το λόγο αυτού του γεγονότος.

Άρα ζυγίζουμε όλοι μας περισσότερο! Τρέξτε σε διατροφολόγους γρήγορα.

Έντονος προβληματισμός πάντως υπάρχει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις με το κιλό, ενώ ο αρχηγός του κινήματος όταν ενημερώθηκε, έδειξε να είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος! Προφανώς θα προβεί στην ανακοίνωση λήψεις μέτρων, για το συγκεκριμένο θέμα, στην σημερινή του ομιλία στην Πάτρα. Λογικά πρέπει να έχει όραμα για το κιλό! 

gpap.jpg

Σε μια σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο στο Παρίσι, οι επιστήμονες θα επιχειρήσουν να βρουν νέους τρόπους, περισσότερο τεχνολογικά προηγμένους, για την ακριβή μέτρηση μονάδων όπως το κιλό, η μονάδα Κέλβιν και άλλες παγκόσμιες σταθερές. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντέιβις, «Πολλές μονάδες μέτρησης έχουν υποστεί αλλαγές στο παρελθόν. Το μέτρο κάποτε οριζόταν ως η απόσταση μεταξύ δύο σημείων σε μια μπάρα, ενώ σήμερα ορίζεται χρησιμοποιώντας τεχνικές μέτρησης της απόστασης που καλύπτει το φως σε κενό».

Αυτές και αν είναι μεταρρυθμίσεις! Μαζί, λοιπόν, προχωράμε μπροστά.

Πηγή: http://www.kathimerini.gr/

Advertisements
Explore posts in the same categories: Σοβαρές Μαλακίες

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: