Οξεία μαλάκυνση εγκεφάλου

Τα αποτελέσματα πανελλήνιας έρευνας που έγινε στην διάρκεια της τελευταίας πενταετίας, προκαλούν ΣΟΚ στην κυριολεξία, παρέμειναν φυλαγμένα ως κόρη οφθαλμού προκειμένου να μην γίνουν γνωστά. Έπεσα ξερός όταν το έμαθα. Ολόκληρος ο υδροφόρος ορίζοντας της χώρας μας είναι μολυσμένος σε πολύ μεγάλο βαθμό, από το θανατηφόρο μεταλλικό συστατικό που είναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα ως Malakia. 

Δεν έχουμε μέλλον πλέον ως Έθνος. 

Μ’ αυτά που συμβαίνουν τείνουμε να εξαφανιστούμε με μαθηματική ακρίβεια. Θα λακίσουμε με λίγα λόγια. Θα την κάνουμε για άλλες πολιτείες. Ακούγοντας, λοιπόν, το πρωί στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 στους 97.2, τα διάφορα γκάλοπ αναφορικά με την κρίση στο ΠΑΣΟΚ, μου ‘κανε εντύπωση ένα της GPO κι έπαθα πλάκα. Σε όλα υπερέχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος εκτός από ένα, το σημαντικότερο δηλαδή. 

Δεν είναι ειλικρινής ο Βαγγέλας. 

Σε σχετική ερώτηση, λοιπόν, για το ποιον θεωρείτε ποιο ειλικρινή μεταξύ των δύο, Παπανδρέου και Βενιζέλο, οι ερωτηθέντες ψήφισαν υπέρ τον Γιωργάκη σε ποσοστό που αν δεν κάνω λάθος είναι περίπου διπλάσιο απ’ αυτό του Βενιζέλου. Τι να πρωτοσχολιάσω τώρα; Είναι ψεύτης ο Βενιζέλος; Πολύς ντόρος για το τίποτα δηλαδή, αφού το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό και ειλικρινή μάλιστα. Μα πόση μαλακία μας δέρνει όλους μας; Προτείνω την δημιουργία έδρας Μαλακίας σε όλα τα πανεπιστήμια της χώρας, για να βγάζουμε επιστημονικά καταρτισμένους μαλάκες. Ο αρμόδιος υπουργός άλλωστε είναι «δικός μας», προκειμένου να το προωθήσουμε γρήγορα.   

Με φαντάζομαι με διδακτορικό στη Μαλακία!

Explore posts in the same categories: Πολιτική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: