Όξω απ’ το μαγαζί μου ρε

1sx64a.gif

«Καθαρή» είναι η επανεκλογή του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, λογικό μου ακούγεται, μετά τη σχετική απολύμανση που έγινε λόγω των κρουσμάτων ηπατίτιδας που είχαμε τελευταία. Η υποψηφιότητα Βενιζέλου φάνταζε σαν τον ιό της ηπατίτιδας Α’, που πήγε να προσβάλει εκτός των άλλων και την παιδική χαρά του ΠΑΣΟΚ. Μεγάλη υπόθεση όμως τα εμβόλια. Πάει κι αυτό, μπόρα ήταν και πέρασε. Τώρα με τι θα ασχολούμαστε; Μη χαλαρώνετε όμως γιατί σε λίγο περιμένουμε τυφώνες τύπου Κατρίνα. Εκεί να δείτε ιστορίες μ’ αγρίους! Το συμπέρασμα πάντως που προκύπτει αβίαστα από τις χθεσινές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, είναι το γεγονός του πως συνεχίζει να αντιλαμβάνεται, σε πείσμα των καιρών, ο Έλληνας το θεσμό της οικογένειας. Μπορεί στα χαρτιά να είμαστε Ευρωπαίοι, στο συναίσθημα όμως είμαστε και θα παραμείνουμε Έλληνες. Είναι τελείως διαφορετική η οπτική γωνία από την οποία βλέπουμε και κρίνουμε τα παιδιά, σε σχέση με τους ευρωπαίους εταίρους. Φάνηκε άλλωστε και από τα χθεσινά αποτελέσματα στο ΠΑΣΟΚ.

Άστο ρε συ, παιδί είναι.

Πολύς σαματάς για το τίποτα τελικά. Εδώ που τα λέμε κι ο Βαγγέλης ήθελε, σώνει και καλά, κοτζάμ παραδοσιακό μαγαζί τσάμπα.

5954.jpg

Since 1974.

Επανεκλέγεται, λοιπόν, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Γιωργάκης και ο οποίος μετά την επανεκλογή του, ευχαρίστησε απορημένος τους οπαδούς και φίλους του ΠΑΣΟΚ, για την εμπιστοσύνη που συνεχίζουν (?) να του δείχνουν, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την όλη μεγαλειώδη διαδικασία κέρδισε to Democracy. Ο Mr. Παπανδρέου ευχαρίστησε τους αντιπάλους του για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες (μήνες, χρόνια κ.α.) θα ανακοινώσει τις πρώτες του αποφάσεις. Οι δηλώσεις των άλλων δύο κυμάνθηκαν σε κόσμιο επίπεδο και σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο. Καλημέρα μας και καλή μας βδομάδα.  

Explore posts in the same categories: Πολιτική

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: