Η Ηπατίτιδα Α’ φοράει Burberrys;

patanc1by.jpg

Δεν υπάρχει θηλυκό (κυρίως) που να μην έχει τη σήμερον ημέρα, έστω ένα-δύο κομμάτια του οίκου αυτού ή να μην θέλει να έχει κάτι από τα μαγικά και μέχρι πρότινος ξεπερασμένα τετραγωνάκια. Η νέα γενιά οφείλει να πίνει νερό στο όνομα του Christopher Bailey, ο οποίος αναλαμβάνοντας από το σωτήριο έτος 2001 τις τύχες του φλεγματικού και ξεπερασμένου οίκου Burberry, τον μετέτρεψε σε must της εποχής μας. Σήμερα ο οίκος Burberrys που από το 1856 άρχισε η παραγωγή του, ζωή να ‘χει, αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας. Ο εν λόγω, λοιπόν, κύριος με το πλούσιο βιογραφικό, έχει πάρει υποτροφία από το Royal College of Art του Λονδίνου, συνεργάστηκε με την Donna Karan και το ιερό τέρας της μόδας που ακούει στο όνομα Τοm Ford. 

Η μόδα και η πραγματικότητα. 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι επιταγές του lifestyle και εν μέρει του marketing ωθούν στο επίπλαστο και στην πρόωρη έξοδο από την ανυπαρξία. Το φρέσκο κυριαρχεί με την παρουσία νέων προσώπων, ενώ η ουσία και το έργο περνούν σε δεύτερη μοίρα με τα γνωστά αποτελέσματα. Η χθεσινή, λοιπόν, αιφνίδια ενημέρωση των γονέων στον 7ο παιδικό σταθμό του Δήμου Κομοτηνής, εκεί που στέλνω το μικρό μου γιό το Φώτη, είχε άρωμα πανικού και έντονα το στοιχείο του αιφνιδιασμού από το αναπάντεχο του γεγονότος. Έγινε ενημέρωση επειδή συνέβη το γεγονός καθ’ εαυτό και όχι για να το προλάβουνε. Δεν έλειψαν και κάποιες αποχρώσες προσωπικές επιθέσεις, καλή ώρα στη σύζυγό μου, για την επιμονή της στο θέμα της πρόληψης (βασικότατη παράμετρος αλλά μη συντελεσθείσα στον εν λόγω παιδικό σταθμό) από την υπεύθυνη των παιδικών σταθμών κα. Αντωνακάκη. 

antonakaki.jpg

Οι κορώνες είναι για τους εναπομείναντες Βασιλείς.

Επιβεβαιώσατε, λοιπόν, ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Φρονώ ότι θα έπρεπε να είχαν ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό πριν, εγγράφως παρακαλώ και όπως οφείλατε στα πλαίσια των αναβαθμισμένων υπηρεσιών που εσείς εγγράφως μας υποσχεθήκατε, οι γονείς για την εμφάνιση των κρουσμάτων της Ηπατίτιδας Α’ στην πόλη μας και στα πλαίσια πάντα της προληπτικής ενημέρωσης. Τα πρόσωπα κυρίες μου δίνουν οντότητα στη θέση και όχι η θέση στα πρόσωπα. Εμείς δώσαμε παρών στην ανεπίτρεπτη αύξηση των τροφείων, εσείς δεν βλέπω να δίνετε παρών.

Explore posts in the same categories: Επί προσωπικού

One Comment στο “Η Ηπατίτιδα Α’ φοράει Burberrys;”

  1. Χρήστος Αμπατζιάνης Says:

    Έχεις απόλυτο δίκιο και το αποδίδεις με καυστικό τρόπο φίλε Δημήτρη. ΚΑι η τρίχρονη κορούλα μου Αγγελική που αγαπά πολύ το Φώτη σου, το συμμαθητή της, συμφωνεί μαζί σου ότι η πρόληψη και η έγκαιρη αντιμετώπιση και ενεργός δράση είναι που εξασφαλίζει την ποιότητα που υπόσχονται τα 100 αντί 40 ή αντί καθόλου ευρώπουλα. Δυστυχώς μας έτυχε κάτι και δεν παρευρεθήκαμε στη συνάντηση ώστε να ενισχύσουμε τη σύζυγο στις ενστάσεις της. Αλλά δεν ξεχνάμε. Κάτι θα καταφέρουμε για να κερδίσουμε όλοι από την κοινή λογική. Άκου να τρέχουμε όλοι τώρα να εξεταζόμαστε και να εμβολιαζόμαστε καθυστερημένα και με αγωνία για το πόσες μέρες πρέπει να απέχουμε του παιδικου επειδή ντράπηκαν ή φοβήθηκαν ή βαρέθηκαν να αναδείξουν το επιδημικό πρόβλημα και να λάβουν προληπτικά συγκεκριμένα μέτρα (π.χ. εκτακτους επόπτες τουαλετών στους παιδικούς τουλάχιστον) με έμφαση στην επικίνδυνη αυτή περίοδο. Αλλά μας χρωστά και μια συνάντηση γενικής φύσης κι ο δήμαρχος. Εκεί θα τα πούμε και για το θέμα της ηπατίτιδας αλλά και για το θέμα των τροφείων.


Σχολιάστε