Οι Κύκλωπες που θα βγάζουν μάτια

kyklop.gif

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για την γέννηση της Λέσχης Φίλων Πανθρακικού, κυοφορούσε πολύ λιγότερο από 9 μήνες, χωρίς την παρουσία γυναικολόγου (αποφύγαμε τελευταία στιγμή την καισαρική) και με την επωνυμία «Κύκλωπες». Σκόρπιες σκέψεις και ψιλοοράματα θα βρουν στέγη στους εξευγενισμένους πλέον και καθ’ όλα σύγχρονους Κύκλωπες, οι οποίοι έχουν σκοπό να κάνουν πολλά και καλά. Πράματα και θάματα. Ένα τελείως διαφορετικό αθλητικό και πολιτιστικό στέκι, το οποίο έχει σκοπό να προάγει το αθλητικό ιδεώδες της πόλης μας, παντρεύοντάς το με ισχυρές πολιτιστικές δόσεις και μη ξεχνώντας ποτέ ότι ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Δεν θα είμαστε μόνο σε αγγεία και αμφορείς αλλά σε συγκεκριμένο χώρο. Ο Πανθρακικός μας πλέον δεν είναι μόνος του.  

Ο Πολύφημος θα σκάσει από τη ζήλια του. 

Μία τελείως διαφορετική ματιά θα πέφτει πάνω στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα, με την ομάδα της πόλης μας να κατέχει τη μερίδα του λέοντος. Θα είμαστε εκεί, θα είμαστε παντού και προπάντων στην καρδιά του Πανθρακικού. Θα μας αγαπήσουν γιατί θα ‘μαστε διαφορετικοί και μάγκες, ωραίοι και χωρίς χρέη γιατί θα έχουμε έσοδα. Αναζητούμε ήδη τον κατάλληλο χώρο για να στεγάσει την προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας αγκαλιάσετε με τη συμμετοχή σας και την ελάχιστη συνδρομή σας, προκειμένου να σταθούμε στα πόδια μας. Αν ξαναγραφόταν τώρα η Οδύσσεια θα ήμασταν εκεί και κατέχοντας μια τελείως διαφορετική θέση στην ιστορία, από την ήδη καταγεγραμμένη των προγόνων μας. Εν αναμονή των όποιων εξελίξεων λοιπόν.

Explore posts in the same categories: Αθλητικά

2 Σχόλια στο “Οι Κύκλωπες που θα βγάζουν μάτια”

  1. C.mos Says:

    … και βέβαια θα «ξαναγράφονταν η Οδύσσεια» αφού η προσπάθεια του Πολυμήχανου να μεθύσει τον Πολύφημο θα αποτύγχανε μιάς και θα προσέκρουε στην ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΙΝΟΥ που θα συναντούσε στην Μαρώνεια και στα περίχωρά της. Απ’ τη μιά ο GEROLYKOS από την άλλη ΕΣΥ, είναι σίγουρο ότι τα αποθέματα κρασιού δεν θα έφταναν στον Οδυσσέα για να τον μεθύσει….. Οπότε δεν θα μάθουμε ποτέ εάν η Πηνελόπη συνέχιζε να περιμένει υπομονετικά ή θα έκανε το λάθος να ψάξει τον σύντροφό της, με κίνδυνο να σας συναντήσει και τότε θα έπαυε να είναι το σύμβολο της ΣΥΖΥΓΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ το οποίο θα κατέρεε, αφού δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στα θεϊκά κάλη σας ….


  2. …….αχ αυτή η Πηνελόπη! Φαντάζεσαι το Gerolyko με χλαμύδα και ξίφος να ξεροσταλιάζει σουρωμένος. Σιγά μην του ‘δινε σημασία η Πηνελόπη, άσε που δεν θα ‘βρισκε «στόχο» με τίποτα ο Ορέστης Μακρής του Πλατανίτη. Θεωρώ ότι η συνεύρεσή μου με την Πηνελόπη θα ήταν αιτία διαζυγίου για τον κερατά Οδυσσέα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: