Η προκαταβολή της ντροπής

porschecayman

Η πουτάνα η ζωή τελικά κύκλους κάνει… δεν εξηγείτε διαφορετικά! Γυρίζοντας τον χρόνο λίγο πίσω, πρωτομαγιά του 1886, διαπιστώνεις ότι όλα ξεκίνησαν από το Σικάγο. Από τότε πάρα πολλά άλλαξαν και συνεχίζουν να αλλάζουν, εννοείτε προς το χειρότερο. Σημεία των καιρών… γαμώ τον καιρό μου! Σαν αύριο στο Σικάγο, τα εργατικά συνδικάτα της Αμερικής, ωθούμενα από την αύρα των επιτυχημένων καναδικών κινητοποιήσεων, ξεκίνησαν απεργιακές κινητοποιήσεις για την καθιέρωση του πολύπαθου οκτάωρου.

Σικάγο τότε αυτοί, το ίδιο τώρα εμείς!

rolexdeepsea

Όμως, ο πανδαμάτωρ χρόνος αλλοιώνει τα πάντα… φτάνοντας έτσι στο ερμαφρόδιτο σήμερα. Στο κατακερματισμένο σήμερα, στο σήμερα των δόσεων και του άκρατου καταναλωτισμού. Στο σήμερα που γύρισε εναντίον μας, στο σήμερα που μας στερεί το αύριο. Στο σήμερα που σε λίγο ο ένας θα τρώει τις σάρκες του άλλου. Κακά τα ψέματα, όλοι μας βάλαμε το χεράκι μας για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Τα πάντα είναι εικονικά και επίπλαστα, εκτός από το αιματοβαμμένο οκτάωρο του Σικάγου, το οποίο στο βωμό της ευφυέστατης ημιαπασχόλησης, φροντίσανε να το ‘χουμε σε δύο δόσεις και με προκαταβολή την αξιοπρέπειά μας.

Υ.Γ.: Εγώ φέτος από αντίδραση, αρνούμαι να οδηγήσω τη νέα μου Porsche Cayman και μη φορώντας έτσι το καινούργιο μου Rolex, δεν θα συμμετάσχω στην υποτιθέμενη πορεία.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Επί προσωπικού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s


Αρέσει σε %d bloggers: